• TutkivaOppiminen Kivet2013 2000x800 1362

Tule oppimaan!

Luulitko jo tuntevasi pohjoiset metsät ja niiden antimet? Tervetuloa hämmästymään Tiedekeskus Pilkkeen työpajoihin! Kouluille ja päiväkodeille suunnatuissa maksuttomissa työpajoissa riittää hauskaa tekemistä ja pureskeltavaa kaikenikäisille.

Tiedekeskus Pilkkeen oppimisympäristöihin kuuluu myös Mottimetsän ulko-oppimisalue, jossa tutustutaan käytännössä metsiin ja niiden kestävään käyttöön.

Metsäpeliluolassa pelataan kaiken ikäisille sopivia metsäaiheisia lauta-, tietokone- ja taitopelejä. Metsäpeliluola kiertää Pilkkeen mukana useissa eri tapahtumissa ympäri Suomea.

Arktisilla jäljillä -leirikouluissa oppiminen on tutkivaa ja hauskaa. Leirikouluohjelma on mahtava tapa tutustua pohjoisen luontoon, kulttuuriin ja elinkeinoihin. Leirikoulu järjestetään yhteistyössä useiden paikallisten yhteistyökumppaneiden kanssa. 

Metsien käyttöä tutkivaa PlayDecide -keskustelupeliä voi pelata porukalla kotona tai koulussa ja samalla oppii metsien kestävästä käytöstä.

Tule oppimaan! -sivulta löydät seuraavat alasivut

- oppimisryhmien työpajat ja varauslomake
- tietoa Mottimetsästä, metsäpeliluolasta, leirikoulutuotteesta, PlayDecide-keskustelupelistä ja oppimisryhmien kuljetustuesta

Saat navigaation näkyviin klikkaamalla oikealla olevan vihreän reunapalkin yläosassa olevaa menu-painiketta.