Siirry suoraan sisältöön
  • Metsähallitus Pilke-talo

Ota yhteyttä!

Pilke-talo on puurakenteinen toimitalo, jossa sijaitsevat Tiedekeskus Pilke ja Pilke Shop sekä Metsähallituksen, Luonnonvarakeskuksen ja Suomen metsäkeskuksen toimistotilat. Tästä osiosta löydät Pilkkeen Infon ja Metsähallituksen henkilöstön yhteystiedot sekä saapumisohjeet Pilkkeeseen. Pilkkeen aineistopankissa pääset tutustumaan Pilkkeeseen videoiden avulla.

Pilke 

Katso Pilkkeen yhteystiedot ja tutustu Pilke-tiimiin.

Pilke on toimitalo, jossa on n. 150 ihmisen työpaikka sekä pohjoisten metsien kestävää käyttöä edistävä Metsähallituksen Tiedekeskus Pilke.  Pilke on työpaikka useille metsäalan toimijoille. Pilke-talossa sijaitsevat myös Luonnonvarakeskuksen ja Suomen metsäkeskuksen toimitilat.

Metsähallitus

Metsähallitus on valtion liikelaitos, jolla on sekä liiketoimintaa että julkisia hallintotehtäviä. Metsähallituksen hallinnassa on reilut 12 miljoonaa hehtaaria valtion omistamia maa- ja vesialueita, ja sen haastavana tehtävänä on hoitaa ja käyttää näitä alueita niin, että ne hyödyttäisivät suomalaista yhteiskuntaa mahdollisimman hyvin. 

Tutustu tarkemmin Metsähallituksen toimintaan Metsähallituksen verkkosivuilla ja Facebookissa

Metsähallituksen henkilöhaku

Metsähallituksen henkilöhaussa voi antaa yhden tai useamman hakukriteerin. Antamalla useampia hakukriteerejä saat rajattua tuloksia tehokkaasti: esimerkiksi nimi Matti ja nimike metsuri tai vapaassa hakukentässä Matti metsuri. Vapaa hakutermi hakee henkilön kaikista tietokentistä.

Metsähallituksen henkilöhaku

Avoimet työpaikat

Metsähallituksen avoimet työpaikat löydät sähköisestä järjestelmästä Metsähallituksen sivuilta

Työssä oppiminen, työharjoittelu ja opintojen lopputyöt

Otamme mieluusti toisen ja kolmannen asteen opiskelijoita harjoitteluun. Entä olisiko sinulla jokin opintojesi lopputyön aihe, jonka parissa haluaisit tehdä yhteistyötä kanssamme? Ota yhteyttä Pilke Infoon ja suunnitellaan yhteistyötä!

Annamme mieluusti peruskoululaisille mahdollisuuden tulla tutustumaan työelämääntutustumisjaksolla Metsähallituksen ja Pilkkeen toimintaan. Otathan hyvissä ajoin ennen TET-jakson alkamista yhteyttä Pilke Infoon, jotta voimme suunnitella jaksolle mukavaa tekemistä. Valitettavasti emme pysty tarjoamaan TET-paikkoja vuoden 2021 aikana.