Siirry suoraan sisältöön
  • Metsähallitus Pilke-talo

Ota yhteyttä!

Pilke-talo on puurakenteinen toimitalo, jossa sijaitsevat Tiedekeskus Pilke ja Pilke Shop sekä Metsähallituksen, Luonnonvarakeskuksen ja Suomen metsäkeskuksen toimistotilat. Tästä osiosta löydät Pilkkeen Infon ja Metsähallituksen henkilöstön yhteystiedot sekä saapumisohjeet Pilkkeeseen. Pilkkeen aineistopankissa pääset tutustumaan Pilkkeeseen videoiden avulla.

Pilke 

Katso Pilkkeen yhteystiedot ja tutustu Pilke-tiimiin.

Pilke on toimitalo, jossa on lähes 200 ihmisen työpaikka sekä pohjoisten metsien kestävää käyttöä edistävä Metsähallituksen Tiedekeskus Pilke.  Pilke on työpaikka useille metsäalan toimijoille. Pilke-talossa sijaitsevat myös Luonnonvarakeskuksen ja Suomen metsäkeskuksen toimitilat.

Metsähallitus

Metsähallitus on valtion liikelaitos, jolla on sekä liiketoimintaa että julkisia hallintotehtäviä. Metsähallituksen hallinnassa on reilut 12 miljoonaa hehtaaria valtion omistamia maa- ja vesialueita, ja sen haastavana tehtävänä on hoitaa ja käyttää näitä alueita niin, että ne hyödyttäisivät suomalaista yhteiskuntaa mahdollisimman hyvin. 

Tutustu tarkemmin Metsähallituksen toimintaan Metsähallituksen verkkosivuilla ja Facebookissa

Metsähallituksen henkilöhaku

Metsähallituksen henkilöhaussa voi antaa yhden tai useamman hakukriteerin. Antamalla useampia hakukriteerejä saat rajattua tuloksia tehokkaasti: esimerkiksi nimi Matti ja nimike metsuri tai vapaassa hakukentässä Matti metsuri. Vapaa hakutermi hakee henkilön kaikista tietokentistä.

Metsähallituksen henkilöhaku

Avoimet työpaikat

Metsähallituksen avoimet työpaikat löydät sähköisestä järjestelmästä Metsähallituksen sivuilta