Siirry suoraan sisältöön
  • Bioaika oppiminen 2 2000x800px

Bioaika - Oppiminen

Tervetuloa mukaan yhteiselle matkalle kohti Bioaikaa nuorten - oppilaidesi tai harrastusryhmäsi - kanssa! Pääset mukaan vierailemalla Bioaika-tiedekeskusnäyttelyssä. Jos  itse vierailu ei ole mahdollinen, pääset kohti Bioaikaa näiden materiaalien ja Made in Metsä -oppimistehtävän avulla. Tiedekeskusnäyttely ja siihen liittyvä materiaali on suunnattu ensisijaisesti 13-19 vuotiaille nuorille.

Biotaloutta monialaisesti

Bioaika-tiedekeskusnäyttely ja Made in Metsä -oppimistehtävä tarjoavat mahdollisuuden tutustua Suomen vahvuuteen – biotalouteen – moni- ja laaja-alaisesti useista näkökulmista niin ammatinvalinnan, yhteiskunnan kuin luonnontieteidenkin kannalta ja vielä enemmän! Näille sivuille on koottu materiaalia biotalouden ilmiöpohjaiseen käsittelyyn.   

Made in Metsä - oppimistehtävä kestävyydestä

Made in Metsä -oppimistehtävä sopii biotalouden ja kestävän kehityksen aihepiirien käsittelyyn Bioaika-vierailun yhteydessä tai yhtä hyvin Tiedekeskus Pilkkeessä, koulussa, harrastuksessa tai vapaa-ajalla. Tehtävä toimii internet-selaimessa ja on maksutta kaikkien oppimisryhmien käytössä.

Ennen ja jälkeen vierailun

Ennen vierailua kannattaa tutustua kestävän kehityksen ja biotalouden käsitteisiin, luonnontieteellisiin perusasioihin ja historiaan biotalouden näkökulmasta. Vierailun jälkeen on aika tarttua toimeen sekä tutustua biotalouden tarjoamiin ammatteihin ja koulutusmahdollisuuksiin.