Siirry suoraan sisältöön

Pilke Shop tervehtii aktiivitalvehtijoita

13.11.2019

Pilke Shopin marraskuun kampanja tervehtii alkanutta talvea ja iloksemme tänne jääneitä metsän eläimiä. Niistä on myös moni Shopissa myytävien tuotteiden suunnittelija inspiroitunut. Kaikki kampanjan tuotteet -10% marraskuun loppuun.

Marraskuu on tuonut talven mukanaan ja alkutalvi aktivoi kaikkien suojamekanismit. Kylmyys pakottaa pukemaan villaa ylle ja pysymään liikkeessä. Talvella metsissämme majailevilla eläimillä on monenlaisia selviytymiskeinoja. Monet elävät hangen alla, toiset vaihtavat talviturkin ja esimerkiksi talvehtivat linnut huolehtivat energiatasapainostaan lisäämällä syömistä ja vähentämällä lentämistä.


Pilke Shopin marraskuun kampanja tervehtii alkanutta talvea ja iloksemme tänne jääneitä metsän eläimiä. Niistä on myös moni Shopissa myytävien tuotteiden suunnittelija inspiroitunut. Kampanjaan kuuluvat muun muassa kaikki Miiko Designin ja Ester Visualin eläinaiheiset tuotteet, Teemu Järven painotuotteet korteista julisteisiin, Aamumaan Eläinten jälki -luomusaippuat ja kirjat Lapsen oma luontokirja ja Lapsen oma petokirja. Tule katsomaan mitä muuta löydätkään!

Pilke Shopin kuukauden teema Aktiivitalvehtijat, kuvassa kärppä puunrungolla