Siirry suoraan sisältöön

Pilke Shopissa hemmotellaan helmikuun hiihtelijoitä

19.02.2020

Helmikuussa hiihtelevät niin ihmiset, eläimet kuin joidenkin kasvien siemenetkin hangilla. Erityisesti hiihtolomalaisia hemmottelevat tuotteet helmikuun loppuun Pilke Shopissa 10% alennuksessa.

Helmikuussa hiihtelevät niin ihmiset, eläimet kuin joidenkin kasvien siemenetkin hangilla. Osa kasvilajeista levittää siemenet talvella, jolloin ne leviävät tuulen mukana laajemmalle alueelle kovia hankia pitkin. Kauriille ja hirvieläimille ravinnon hankinta voi olla hankalaa paksun lumipeitteen alta ja vaihteleva hankikanto voi myös hankaloittaa niiden liikkumista. Saimaalla elävä norppa taas tarvitsisi helmikuussa hankia kipeästi pesimäpaikoiksi. Onneksi tänäkin vuonna vapaaehtoiset kolaavat norpille apukinoksia. Me ihmiset olemme keksineet kulkuvälineiksemme ja talvileikkeihin kaikkea mahdollista suksista lumikenkiin ja moottorikelkkoihin.

Pilke Shopin helmikuun tarjoukset hemmottelevat hiihtolomalaisia. Retkelle energiaksi ehdotamme Arctic Warriorsin superfoodeja tai Taigasuklaan proteiinipitoista sirkkasuklaata. Kupilkan retkelle kätevät biokomposiittituotteet kuuluvat jokaisen hiihtäjän varusteisiin. Calazon repeämättömät Tyvek-kartat sisältävät lokaatiosta riippuen myös hiihtoreittejä, lumikenkä-, moottorikelkka- ja talvipyöräilyreittejä. Talven ihmemaan saa shopista mukaansa myös Ester Visualin Lumen valkeus -julisteen tai kortin muodossa tai Lapsen oma luontokirja ja Lapsen oma petokirja -kirjoina. Helmikuun loppuun yllämainitut tuotteet Pilke Shopissa on 10% alennuksessa.

Pilke Shopin kuukauden teema: Helmikuun hiihtäjät, hiihtäjän suksen kärjet umpihangessa