Siirry suoraan sisältöön

Pilkkeen jouluiset työpajat varattavissa!

28.11.2020

Pilkkeen innoittajan ohjaamassa joulutyöpajassa tehdään alkutalven käpysavotan innoittamana käpykoristeita jouluksi, varaa työpajavierailu - nyt myös koulussa tai päiväkodilla itsenäisesti toteuttavana virtuaaliversiona!

Joulunajan työpaja - Käypä käpy!

Joulunajan työpajoissa saamme käyttää Fin Forelian Imarin taimitarhalta saatuja karistettuja käpyjä. Rovaniemeläiset ovat innokkaina osallistuneet Metsähallituksen käpysavottaan, jossa tarkoituksena on kerätä varmuusvarastoon männynsiemeniä.

Vietämme kansainvälistä kasvinterveysvuotta 2020. Huolehtimalla kotimaisen ja paikallisen männyn siementen varmuusvaraston kapasiteetista, voimme yhdessä ruokaviraston kanssa varmistua terveen mäntymetsän tulevaisuudesta.

 Työpajavaihtoehdot:

  1. Voitte tulla ennalta varattuun innoittajan ohjaamaan pajaan Pilkkeeseen. Päiväkoti-ikäisille askarteluna käpy-kukka, alakoulun 1-4 lk. käpy-tonttu ja sitä isommille pienryhmissä tehtävä käpy-hyasintti. Kesto: 30 min. Max. ryhmäkoko 25. Muistathan varata aikaa myös vapaaseen tutustumiseen.
  2. Jos ette pääse tällä kertaa tulemaan paikan päälle, niin voitte kuitenkin varata työpajan koulussa tai päiväkodissa toteutettavana. Varaatte työpajan Pilkkeen infosta. Lähetämme ohje-videon opettajalle sähköpostitse ja materiaali on varauksen jälkeen haettavissa Pilke Infosta. Jokainen opettaja varaa etä-työpajan vain omalle luokalleen

Varaukset: pilke@metsa.fi tai p. 0206 39 7820

tonttu 3