Siirry suoraan sisältöön

Juhlan aika

12.12.2019

Pilke Shopissa keskitytään joulukuussa juhlan aikaan ja tarjouksessa on juhlavia designtuotteita niin puusta kuin vähän muustakin. Kaikki kampanjatuotteet -10% joulukuun loppuun. Tule tsekkaamaan myös Pilkkeen aineettomat lahjat!

Vaikka haluammekin tarinoida metsän joulusta ja julistaa eläimillekin joulurauhaa, metsän ja sen asukkien kannalta joulu on juhlana yhdentekevä. Eläimet popsivat toisiaan ajankohdasta riippumatta ja puut ovat vaipuneet lepotilaan. Joulu on puhtaasti ihmisten juhla ja mainio tilaisuus jättää arkihuolet hetkeksi unholaan. Pilke Shopissa keskitytään myös juhlan aikaan ja tarjouksessa on juhlavia designtuotteita niin puusta kuin vähän muustakin.

Juhlavan asun voi asustaa vaikka Yozen-koruilla, Design Seppälän Taskulastuilla tai Aarni Wood Loihi Eeben tai Vega Ebony kelloilla. Metsähallituksen oma unisex tuoksu Eau de Metsä sopii molemmille. Juhlien pöytää voi koristaa vaikka Art Miriamin tarjottimille ja vieraille tarjota ihanaa Lapin Kuohun Hilla Kuohujuomaa.

Kaiken yltäkylläisyyden keskellä ei kannata unohtaa aineettomia lahjoja. Pilkkeen joulun aineettomaan lahjavalikoimaan kuuluvat muun muassa Pilkkeen ja Erälupien lahjakortit. Osta vaikka viikarille sarjalippu tiedekeskukseen tai hanki kalojen narraajalle kalastuksenhoitomaksu vuodeksi. Voit myös ideoida oman metsään liittyvän aineettoman lahjan - mitä tahansa metsäjoogasta eräretkeilyyn - ja tulla paketoimaan sen Pilkkeen Makerspace-tilaan. Luova rakentaminen on osa tiedekeskuksen sisältöä ja sisältyy pääsymaksuun.

Pilke Shopin kuukauden teema juhlan aika. Lumisessa puussa on joulupalloja