Siirry suoraan sisältöön

Pilke Shopin heinäkuu: Kesän ja kodin lämmössä

17.07.2020

Pilkkeessä fiilistellään kesän ja kotimaan mahdollisuuksia ja kokemuksia, sekä tottakai lämpöä. Shopin heinäkuun kampanja nostaa esiin sekä kasvukauteen, että kotimaisuuteen kytkeytyviä tuotteita.

Heinäkuussa Suomen luonnossa koittaa kasvun huippu. Kedot kukkivat ja sadot ja marjat kypsyvät. Kaikki eläväiset ja etenkin vuodenkierron uudet tulokkaat saavat nauttia maan ja metsän antimista. Ilmat ovat heinäkuussa yleensä lämpimimmillään. Luonto elää kiertoaan, vaikka me ihmiset ihmettelemme vielä poikkeusoloja ja olemme hieman varpaillamme koronavirustilanteen takia. Nautitaan kesästä ja otetaan rennosti, ihan vain kotona ja kotimaassa, oman maan antimista nauttien.

Näissä tunnelmissa Pilke Shopin heinäkuun kampanja nostaa esiin sekä kasvukauteen, että kotimaisuuteen kytkeytyviä tuotteita.

Hello Honeyn viimevuotiset yksikukkahunajat tulevat Turun saaristosta. Hunajan keräävät pohjolan tummat mehiläiset. Ne ovat harvinainen alkuperäisrotu, jonka suojelutyössä Hello Honey on mukana. Maista hunajan monet maut!

Mettä Nordicin yrttiteet ja villiruuat ovat kasvun voimaa pienessä paketissa. Pohjolan metsistä poimitut marjat, yrtit ja sienet on pakattu 100% kompostoitaviin pusseihin. Ei lisäaineita tai säilöntäaineita. Hae pussillinen energiaa vaikka nokkospeston, aamuteen tai mustikkaxylitolin muodossa kotiin tai retkelle!

Myymälän valikoimissa on runsaasti kotoiluun sopivia kotimaisten muotoiluyritysten laadukkaita, Suomessa valmistettuja tuotteita. Ruoko Designin iloiset tuotteet tulevat Kuhmoisilta ja Kolo Desiginin Pohjois-Karjalasta. Piristäisikö arkeasi kaunis kahvipussi- tai mausteteline, tai ehkä ennemmin tarjoilusetti? Nyt heinäkuun loppuun asti valikoidut tuotteet Pilke Shopista -10%.

Kampanjaan kuuluvat tuotteet ja brändit -10%

  • Hello Honey yksikukkahunajat
  • MettäNordic -yrttiteet ja villiruuat
  • Kaikki Ruoko Designin tuotteet
  • Kaikki Kolo Designin tuotteet

Pilke Shop heinaekuun kampanja FB1