Siirry suoraan sisältöön

Tammikuussa Pilke Shopissa kuljetaan kohti valoa

16.01.2020

Pilke Shopissa riemuitaan lisääntyvästä valosta kaikissa sen muodoissa ja laitoimme siitä ilosta valon lähteet ja heijastimet alennukseen. Kaikki kampanjatuotteet kynttilöistä tulitikkuihin -10% tammikuun loppuun.

Tammikuussa on vielä pimeää, mutta luonto matkaa kohti valoa. Kaamos päättyy Lapin kaikissa kolkissa tammikuun aikana ja aurinko kipuaa taas horisontin yläpuolelle. Pohjoiselle luonnolle voimakas vuotuinen valorytmi on yksi sen luotettavista ekologisista muuttujista. Se säätelee eliöiden sisäistä kelloa ja näin käyttäytymistä. Vaikka lämpötilat saattavat vaihdella, valon määrästä kasvit ja eläimet tunnistavat vuotuista ajankulkua.

Pilke Shopissa iloitaan valosta kaikissa sen muodoissa ja laitoimme nyt valon lähteet ja heijastimet alennukseen. Tammikuun loppuun Pilke Shopissa on 10% alennuksessa loput Metsän Emännän mehiläisvahakynttilät, Original Awan vaneriset ja turkulaiset Shyny-heijastimet ja Puine-brändin Pilvi- ja Rusetti-heijastimet, Lapuan Kankureiden Koivu- ja Motti -kuosiset isot tulitikut, Syttis-sytykepallot sekä Showroom Finlandin Pilke 36 -valaisimet. Compleated-seinävalaisimet löydät 50% alennuksesta.

Pilke Shop on auki jokaisena viikonpäivänä: MA 8-16, TI-PE 8-18 ja LA-SU 10-16

Tervetuloa ostoksille!

Pilke Shopin kuukauden teema: Kohti valoa, kuvassa aurinkoinen talvimaisema, lumisia puita ja taivaalla harsopilviä