Siirry suoraan sisältöön

Pilke Shopin elokuu: Metsä opettaa ja oivalluttaa

13.08.2020

Pilkkeessä iloitaan koulujen alkamisesta ja kesän ja syksyn metsäretkistä. Mehän kannustamme nuoria niin kouluun, oppimiseen kuin metsäänkin ja päätimme laittaa tämän mainion yhdistelmän kunniaksi myös Shopin oppimisen tarvikkeet ja tarpeelliset kuun kampanjaan.

Koulut ovat alkaneet ja retkeilykelit ja -mahdollisuudet sen kuin paranevat. Parasta juuri nyt on päästä hyvän opiskelupäivän jälkeen metsään tuulettumaan. Elokuussa voi suunnata marja- ja sienimetsään tai ihan vain luontoa ja auringonlaskuja ihailemaan. Myös usean lajin metsästyskausi alkaa jo elokuussa.

Luonnossa oleminen parantaa tutkitusti lasten ja nuorten keskittymiskykyä ja lisää luovuutta. Metsä toimii myös mainiona oppimisympäristönä. Me Pilkkeessä kannustamme nuoria niin kouluun, oppimiseen kuin metsäänkin ja päätimme laittaa tämän mainion yhdistelmän kunniaksi Pilke Shopin elokuun teemaksi Metsä opettaa ja oivalluttaa.

Elokuun loppuun asti tarjouksessa -10% tarvikkeita ja kaikkea tarpeellista kouluun ja oppimiseen!

Pilkkeen oma metsäinen Makanatsu on shopin uutuuksia ja ylpeydenaiheemme. Makanatsu on innovointipeli jonka avulla harjoitellaan kykyä luoda ennakkoluulottomasti uusia ideoita. Pelin metsäisen version on, yhteistyössä ruotsalaisen GoToFuturen kanssa, on tuottanut Tiedekeskus Pilke ja se on valmistettu Suomessa uusiutuvasta ja PEFC-sertifioidusta materiaalista.

Private Case -tuotteet, joista valikoimistamme löytyy esimerkiksi vihkoja ja kynäkoteloita, valmistetaan uusiomateriaaleista Suomessa. Tuotteissa käytetyt materiaalit pahvi, paperi ja nahka, ovat sertifioituja uusiotuotteita. Paperi on muun muassa FSC-sertifioitua ja sillä on myös EU Eco label -ympäristömerkki.

Uutta arkea ilahduttavat hauskat tuotteet. Luonnelintu muistikirjoista voi jokainen etsiä itselleen tai kaverille sopivan. Sprout-kynät taas voit istuttaa kun ne on käytetty loppuun. Kynät sisältävät mm. erilaisten yrttien siemeniä. Everyday Designin minimalistiset MEMO -tuotteet helpottavat arkea ja on valmistettu käsityönä Suomessa kotimaisesta koivusta.

6