Siirry suoraan sisältöön

Rovaniemen kulttuurikohteet kutsuvat perheet kylään tänä kesänä

01.06.2016

Arktikum, Kulttuuritalo Korundi ja Tiedekeskus Pilke kutsuvat perheet kylään tänä kesänä edullisesti koko perheen kesäkulttuuripassilla. Passilla koet Rovaniemen kiinnostavimmat kulttuurikohteet kätevästi samalla lipulla! Passilla tutustut Lapin historiaan ja arktisen alueen tutkimukseen Arktikumissa, pohjoiseen nykytaiteeseen Kulttuuritalo Korundissa ja pohjoisten metsien moniin merkityksiin ja biotalouteen Tiedekeskus Pilkkeessä. Koko perheen kesäkulttuuripassi on perhekohtainen ja voimassa seitsemän päivää.

Miten revontulet syntyvät? Millainen oli Rovaniemi 1900-luvun alussa? Arktikum on tiedekeskus ja museo, jossa voi kokea pohjoisen luonnon, tutustua arktisiin kulttuureihin ja Lapin historiaan. Siellä toimivat Arktinen keskus ja Lapin maakuntamuseo.

Tiedekeskus Pilkkeessä koko perhe pääsee tutustumaan suomalaisten metsien moniin merkityksiin kaikilla aisteilla itse tehden. Kiipeä moton hyttiin, löydä puuta yllättävistä paikoista, tai laula metsäkaraokea. Puurakenteisessa Pilke-talossa sijaitseva tiedekeskus on elämyksellinen ja vuorovaikutteinen käyntikohde kaikenikäisille.

Upeasti modernisoidussa historiallisessa rakennuksessa, Kulttuuritalo Korundissa, toimivat Rovaniemen taidemuseo ja Lapin kamariorkesteri. Tänä kesänä Korundissa ihastellaan kokoelmanäyttelyn lisäksi Lapin kuvataideseura Palaksen 50-vuotisjuhlanäyttelyä, kanadalaisen Joyce Majinskin luontoaiheisia teoksia sekä ”Pohjolan Picasson” Reidar Särestöniemen värikkäitä lappiaiheisia maalauksia.

Kulttuuripassi mainos

Kulttuuripassin hinnat: aikuiset 20 €, opisk., eläkel. 15 €, lapset 7-15 v. 10 €.

Kesätarjous 1.6.–31.8.2016: Koko perheen kesäkulttuuripassi 50 € (2 aik. + kaikki saman perheen lapset).


Lisätiedot ja yhteydenotot:

Pilke Info
puh. 020 639 7820, pilke@metsa.fi

Arktikum info
puh 016 322 3260, www.arktikum.fi

Korundi info
puh 016 322 2822, www.korundi.fi