Siirry suoraan sisältöön

Pilke avataan 1.6.

06.05.2020

Pilke-talo avataan 1.6. ja tiedekeskus Pilke tiistaina 2.6. Metsähallituksen luontokeskukset ja tiedekeskus Pilke ovat verrattavissa museoihin ja muihin julkisiin tiloihin, joiden avaamisesta valtioneuvosto päätti 1.6. alkaen.

Metsähallitus poistaa luontokohteiden koronarajoituksia ja avaa luontokeskukset, perinnetilat sekä varaus-, vuokra- ja autiotuvat 1.6. alkaen. Päätös noudattaa valtioneuvoston linjauksia julkisten tilojen avaamisesta. Asiakaspalvelupisteiden turvallisuutta varmistetaan asiakasmäärien rajaamisen, turvaetäisyyksien ja hygieniaohjeistuksen kautta. Kokoontumisrajoitukset otetaan järjestelyissä huomioon.  

Metsähallituksen luontokeskukset ja tiedekeskus Pilke ovat verrattavissa museoihin ja muihin julkisiin tiloihin, joiden avaamisesta valtioneuvosto päätti 1.6. alkaen. Mikäli valtioneuvosto linjaa henkilömääristä, jotka voivat yhtä aikaa olla em. kaltaisessa julkisessa tilassa, noudattaa Metsähallitus näitä ohjeita ja tiedottaa niistä tarkemmin. Erilaiset tilaisuudet ja tapahtumat rajataan määräysten mukaan alle 50 henkilöön.  

Pilke-talon info ja Pilke Shop palvelevat kesäkuusta alkaen maanantaista sunnuntaihin ja tiedekeskus on avoinna tiistaista sunnuntaihin.

Aukioloaikamme ovat 1.6.2020 alkaen toistaiseksi seuraavat: 

  • Info ja Pilke Shop maanantaisin 8:00-16:00, tiistai-perjantai 8:00-18:00, la-su 10:00-16:00 
  • Tiedekeskus ti-pe 9:00-18:00, la-su 10:00-16:00 

Metsähallitus on päivittänyt ohjeistustaan Luontoon.fi-verkkopalvelussa sivulla www.luontoon.fi/koronavirusohjeet . Sivua päivitetään ohjeiden tarkentuessa.