Siirry suoraan sisältöön

Tiedekeskus Pilke mukana Lasten Design-viikolla Annantalolla Helsingissä

04.09.2020

Helsingissä Annantalon pihaan on noussut metsä, mutta jotain puuttuu. Mikä tekee metsästä metsän? Millainen se on ja mitä sieltä löytyy? Mihin tarvitsen metsää ja miten voin käyttää sitä kestävästi -niin että metsä säilyy hyvinvoivana? Tiedekeskus Pilkkeen työpajassa voit olla mukana rakentamassa kaikkien yhteisteistä metsää Annantalon pihaan. Aisti, mitä kaikkea hyvää metsä meille tuottaa!

Metsän jäljille -työpaja Lasten design viikolla 7.-13.9.2020

Metsän jäljille - Mistä metsän tuntee ja mitä metsä antaa? 7.-13.9.

Askartele tarjolla olevista pefc-sertifioiduista metsälähtöisistä materiaaleista tuotteita, jotka palaavat takaisin metsään, kun ripustat ne metsäinstallaation lehvästöksi. Lopuksi voit kuvata itsesi metsän jäljittäjänä työpajan selfie-pisteellä ja saat muistoksi mukaan palan metsää!

Työpaja ja metsäinstallaatio on toteutettu osana Annantalon taidekeskuksen ja Tiedekeskus Pilkkeen yhteistä kehittämishanketta, jonka tarkoituksena on synnyttää tulevaisuuden oppimisympäristöjä ja uudenlaista laaja-alaista oppimateriaalia monitaiteellisin ja –tieteellisin menetelmin yhdessä lasten kanssa. Työpajan toteutuksessa on mukana PEFC Suomi.

Lisää tietoa Annantalon nettisivuilta: http://www.annantalo.fi/fi/tapahtumat/event/A8FAD4867E1A0C52411B3D9BA6273A91/Mets_installaatio

Koululaisten työpajat ovat maanantaista perjantaihin 7.-10.9. ja avoimet, non-stop työpajat ovat avoinna yleisölle la-su 12.-13.9.2020 klo 10-16. Tervetuloa!