Siirry suoraan sisältöön

Tiedekeskus Pilkkeen nimikkoluokka innostaa MTI:n kampuksella

26.02.2015

Tiedekeskus Pilke on suunnitellut ja sisustanut ryhmätyötilan Matkailun tutkimus- ja koulutusinstituutin Viirinkankaan kampuksella. Nimikkoluokka on tapa tuoda opiskelijoille tutuksi paikallisia yrityksiä ja niiden toimintaa. Uudenlainen yhteistyö on osa MTI:n kumppanuusklubia, jonka verkostoon myös Pilke kuuluu.

MTI:ssä opiskelee tulevia matkailualan osaajia, joille metsä on yksi toimintaympäristö. Ryhmätyötilassa tuodaan esille metsien merkitystä pilkemäisellä tavalla. Seiniin on maalattu raitoja Pilkkeen vihreissä väreissä. Pöydille on aseteltu läpinäkyvät pleksit, joiden alle on sommiteltu uutisia metsistä. Pöydille on tuotu myös puupalikoita ja paperiaskartelua. Metsähallituksen alueita esittelevä koko Suomen miljoonakartta on kehystetty seinälle. Tussitaulun QR-koodien avulla lisätiedot Tiedekeskus Pilkkeestä ja Metsähallituksesta löytyvät nopeasti.

Tiedekeskus Pilkkeen nimikkotila on huonenumero 226 MTI:n toimipaikassa Rovaniemellä, osoite Viirinkankaantie 1. Opiskelijat ovat antaneet kiitosta pirteäksi uudistetusta tilasta. Pilkkeen lisäksi oman nimikkoluokan on saanut tässä vaiheessa Lapin Safarit ja SantaPark.

Pilkkeen nimikkotila kampuksella kuva Pekka Koski