Siirry suoraan sisältöön

#Yhdessä tekemään Sahanperän Savottaa. Tule näytteilleasettajaksi!

28.06.2017

Koko perheen metsätapahtuma Sahanperän Savotta järjestetään Rovaniemellä Pilkkeen ja Arktikumin ympäristössä 10.9.2017 klo 10-17. Tule mukaan näytteilleasettajaksi Lapin suurimpaan metsäalan tapahtumaan!

Sahanperän Savotta on yksi Suomi100 –juhlavuoden tapahtumista. Se tarkoittaa, että tarkastelemme metsäteollisuutta ja metsää 100:n vuoden perspektiivissä katsoen 100 vuotta menneeseen ja 100 vuotta tulevaan. Juhlavuoden kunniaksi teema on #YHDESSÄ.

Sahanperän Savotta on koko perheen ulkoilmatapahtuma, jossa tutustutaan metsiin, metsien kestävään käyttöön ja metsäteollisuuden historiaan. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna viidettä kertaa. Tapahtuma on kasvanut vuosi vuodelta yhdeksi Rovaniemi-viikon suurimmista tapahtumista. Vuonna 2016 Sahanperän Savotassa vieraili noin 6 400 kävijää. Tapahtuma on voittoa tavoittelematon.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Metsähallituksen, Tiedekeskus Pilkkeen, Arktikum-palvelut Oy:n, Lapin maakuntamuseon, Arktisen keskuksen, Lapin ammattikorkeakoulun, Lapin Metsäpalveluiden, Rovaniemen 4H-yhdistyksen, Ponsse Oyj:n, Stora Enson ja Suomen metsäkeskuksen kanssa. Tapahtuman järjestämistä tukevat myös Suomen Metsäsäätiö ja Metsämiesten Säätiö.

Tervetulleita mukaan ovat kaikki metsäalan yritykset, metsässä toimivat yhdistykset, yrittäjät ja perinnekäsityöläiset, jotka hyödyntävät luonnosta saatavia raaka-aineita.

 

Otamme ilmoittautumisia vastaan 10.8.2017 saakka. Laskut ja osallistumisohjeet lähetetään ilmoittautumisajan sulkeuduttua. 

Ilmoittaudu: 

sahanperansavotta.webnode.fi/ilmoittautumiset/

Yhteydenotot:

Tapahtumakoordinaattori Kaisa Vainio, p. 040 138 5965, kaisa.vainio [at] metsa.fi

Info: sahanperansavotta [at] gmail.com 

Lisätietoa tapahtumasta:

sahanperansavotta.webnode.fi/

facebook.com/sahanperansavotta

instagram.com/sahanperansavotta/

#sahanperansavotta #rovaniemiviikko #suomi100

 

Näytteilleasettajahinnasto:

- Sponsoriyritys 750 €
(sis. logo markkinointimateriaaliin, oma näytteilleasettajapaikka piha-alueelta tai Pilke-talon sisätiloista toiveen mukaan. Näkyvyyttä tapahtuman sosiaalisessa mediassa ennen tapahtumaa.)

- Näytteilleasettaja 300€
(sis. oma näytteilleasettajapaikka piha-alueelta tai Pilke-talon sisätiloista toiveen mukaan. Näkyvyyttä tapahtuman sosiaalisessa mediassa ennen tapahtumaa.)

- Yleishyödyllinen yhdistys 50 €
(sis. oma näytteilleasettajapaikka piha-alueelta tai Pilke-talon sisätiloista toiveen mukaan. Näkyvyyttä tapahtuman sosiaalisessa mediassa ennen tapahtumaa.)

- Pienyrittäjät, käsityömyyjät, työnäytökset 0 €
(sis. näytteilleasettajapöytä Pilke-talon sisätiloista tai pienyrittäjien yhteisestä teltasta. Työnäytöspaikat toiveiden mukaan.)

Tapahtuma on voittoa tavoittelematon ja maksut käytetään tapahtuman järjestämisestä aiheutuviin kuluihin.