Siirry suoraan sisältöön

Antti Autin lumilautaelokuvan ensi-ilta 27.10.2012

Antti Autti ystävineen järjestää Pilkkeessä Relate To It -lumilautaelokuvan ensi-illan lauantaina 27.10. kello 20 alkaen. Lippuja tapahtumaan on myynnissä Kauppayhtiössä ja City Sportissa. Tervetuloa!

Pilke-logo

Antti Autti ystävineen järjestää Pilkkeessä Relate To It -lumilautaelokuvan ensi-illan lauantaina 27.10. kello 20 alkaen.

Anttisworld.com yhteistyössä Northlight Picturesin kanssa julkaisee uuden takamaastoon keskittyvän lumilautaelokuvan. Antti Autti ystävineen on matkustanut ympäri maailmaa etsien parasta puuteria paikoista, jotka ovat kaikille mahdollisia mutta joihin harvat menevät. Relate To It on kuvaus intohimosta laskemiseen – siihen jokainen voi samaistua.

Tuleeko laskuelokuvia katsoessa koskaan sellainen olo, että haluaisi itsekin päästä niihin paikkoihin, mutta ne ovat täysin ulottumattomissa? Antti Autti näyttää mallia, että niin ei tarvitse olla. Riittää kun laittaa jalkaa toisen eteen ja lähtee etsimään – jo siten voi löytää itsensä spoteilta, jollaisista ei ole aiemmin uskaltanut edes uneksia. Kun Relate To It on pyörähtänyt, haluaa vain itsekin päästä laskemaan. Siitä tunteesta on parhaat leffat tehty.

Elokuvassa laskevat Antti Autti, Miikka Hast, Nicholas Wolken, Markku Koski, Juuso Laivisto, Tero Poikajärvi, Joel Lahti ja ystävät. Sitä on kuvattu Japanissa, Norjassa, Kanadassa, Uudessa-Seelannissa, Ruotsissa ja Suomessa.

Elokuvan on kuvannut, editoinut ja ohjannut Teemu Lahtinen / Northlight Pictures ja sitä ovat tukemassa Billabong, Giro, Drake ja Northwave.

Aikataulu:
20.00 - 21.00 baari/kahvio auki.
21.00 - 22.30 Relate to It Premiere

Lippuja myynnissä 200 kpl ennakkoon Kauppayhtiössä ja City Sportissa (ovelle jätetään muutama kymmenen lippua). Liput: 6 euroa

Tapahtumasta lisää Facebookissa.

Tervetuloa!

alt="Pilke-logo"