Siirry suoraan sisältöön

Bioaika-rekka kesäkiertueella Rovaniemellä

Bioaika-tapahtumakiertue pysähtyy juhannusviikolla Pilkkeen ja Arktikumin aukiolle sekä Hulahula-juhannustapahtumaan.

Pilke-logo

Bioaika-rekan sisällä oleva tiedekeskus kertoo biotalouden mahdollisuuksista ja innovaatioista ja siihen syntyy sisältöä myös kiertueen aikana. Keskeistä näyttelyssä on tekemällä ja kokeilemalla oppiminen. Bioaika on askeleen lähempänä, kun kävijät pääsevät itse ja yhdessä luomaan biotulevaisuutta.

Kiertue saapuu Pilkkeen ja Arktikumin aukiolle juhannusviikolla. Torstaina 22.6. rekan läheisyyteen pystytetään myös Bioaika-tori, missä esittäytyy paikallisia toimijoita: Luonnonvarakeskus,  Pidä Lappi Siistinä, Rovaniemen 4H -yhdistys ja Metsäpelit.fi sekä Suomen metsäkeskus (Pilke-talon aulassa). Piha-aukiolla myynnissä myös paikallisia herkkujäätelöitä Arctic Ice Cream Factorylta! 

Bioaika-rekka osallistuu Rovaniemen kaupungin Hulahula-juhannustapahtumaan Ounaskosken rannalla juhannusaattona 23.6. klo 17-22.

Bioaika-rekka on avoinna:
to 22.6. klo 9-18 Pilkkeessä tiedekeskuksen 6v. synttäreillä
pe 23.6. klo 10-14 Pilkkeessä
pe 23.6. klo 17-22 HulaHula-juhannustapahtumassa
la-su 24.-25.6. klo 10-16 Pilkkeessä

Vapaa pääsy, tervetuloa!

Bioaika-tapahtumakiertue on metsäsektorin lahja 100-vuotiaalle Suomelle ja sen nuorille. Läpi Suomen ulottuvan kiertueen ytimen muodostaa pyörillä - ja biopolttoaineella - kulkeva tiedekeskusnäyttely, Bioaika-rekka. 

Bioaika-rekan tuottaa Metsähallituksen Tiedekeskus Pilke yhdessä Tiedekeskus Tietomaan kanssa. Kiertueen päärahoittajia ovat Suomen Metsäsäätiö ja Metsämiesten Säätiö. Tapahtumakiertue toteutetaan yhdessä biotalouden toimijoiden kanssa.

Lue lisää www.bioaika.fi