Siirry suoraan sisältöön

Euroopan Metsäviikko 2013

Euroopan metsäviikkoa vieteään Rovaniemellä 9.-13. joulukuuta ja Pilke on yksi tapahtuman tapahtumapaikoista. Tapahtuma tuo kaupunkiin kansainvälisiä vieraita, kokouksia, seminaareja ja useita muita metsätapahtumia, joiden kautta suomalainen ja lappilainen metsäosaaminen pääsee kansainväliseen valokeilaan. Viikon aikana on useita eri tapahtumia ympäri kaupunkia - tutustu itsellesi mieluisimpiin!

Pilke-logo

Euroopan metsäviikkoa vieteään Rovaniemellä 9.-13. joulukuuta ja Pilke on yksi tapahtuman tapahtumapaikoista. Tapahtuma tuo kaupunkiin kansainvälisiä vieraita, kokouksia, seminaareja ja useita muita metsätapahtumia, joiden kautta suomalainen ja lappilainen metsäosaaminen pääsee kansainväliseen valokeilaan. Viikon aikana järjestetään useita eri tapahtumia ympäri kaupunkia niin kongressivieraille kuin myös kaikelle yleisölle avoimia tapahtumia.


Erityisesti päiväkoti- ja koululaisryhmille suunnatusta ohjelmasta viikon aikana löydät uutiskirjeestä. Kirjeestä löytyy toki myös muulle yleisölle tarkoitettuja tapahtumia. Tarkemman päiväkohtaisen ohjelman julkaisemme lähempänä viikkoa!

Tervetuloa mukaan viettämään ainutkertaista Metsäviikkoa!

alt="Pilke-logo"