Siirry suoraan sisältöön

HELSINKI / PILKE CAFE360° - Puurakentamisen mahdollisuudet Suomessa

Suurten puurakennusten määrä on vähitellen alkanut nousta ansaitsemalleen tasolle. Julkisten puurakennusten lisäksi puukerrostalorakentamiseen on lähivuosina panostettu. Puurakentaminen on ekologinen rakentamisen muoto, jonka merkitys kasvaa entisestään tulevaisuudessa.

Tilaisuudessa Suomen parhaimpiin puurakentamisen asiantuntijoihin lukeutuvat professori Markku Karjalainen ja arkkitehti Teemu Palo johdattavat puurakentamisen mahdollisuuksien pariin. Vapaa pääsy!

Pilke-logo

Aika: torstaina 7.4.2016 klo 18.00-19.30
Paikka: Malmisali / Kultuurikeskus Malmitalo, Ala-Malmin tori 1, Malmi Helsinki
(Lisätietoa: www.malmitalo.fi/yhteystiedot)

 

Luento on maksuton ja kaikille avoin. 

 

Kasvokuva Markku KarjalainenTampereen teknillisen yliopiston professori Markku Karjalainen pohtii suomalaisen puurakentamisen asemaa ja mahdollisuuksia lähitulevaisuudessa. Karjalainen on työskennellyt aiemmin myös kehittämispäällikkönä Työ- ja elinkeinoministeriön valtakunnallisessa puurakentamisohjelmassa.

 

Kasvokuva Teemu PaloArkkitehti Teemu Palo esittelee puurakentamisen suunnittelun joustavuutta ja haasteita sekä erilaisia rakennuskohteita. Palo on suunnitellut muun muassa Rovaniemellä sijaitsevan Metsähallituksen puurakenteisen Pilke-talon.

 

Pilke360° 

Pilke Cafe360° -luentotilaisuudet kiertävät Metsäpeliluolan mukana kaikki Suomen maakunnat. Tilaisuudessa tutustutaan biotalouden teemaan alan asiantuntijan johdolla.

Tutustu tarkemmin Pilke360°-hankkeeseen.

Tervetuloa!