Siirry suoraan sisältöön

Karhun elämää -työpaja 9.11.2013

Karhun elämää on Tiedekeskus Pilkkeen tarjoama työpaja Rovaniemen teatterin Karhukirjeitä Karhumäestä -näytelmän katsojille. Lauantaina 9.11. järjestämme perheille tarjoitetun työpajan teatteriesityksen yhteyteen!

Pilke-logo

Karhukirjeitä Karhumäestä -näytelmän katsojien on mahdollista päästä tiedekeskus Pilkkeeseen Karhun elämää -työpajaan. Pajassa tutustutaan karhun elinpiiriin – siihen, mitä karhu tekee metsässä, mitä se syö ja missä nukkuu. Karhu on suloinen nalle ja metsäkuningas, joka asustaa lähellä meitä. Karhu on monien laulujen ja tarinoiden suosittu hahmo.

Työpajassa syvennytään tiedekeskuksen kohteisiin karhutehtävien avulla Pilkkeen innoittajan kanssa. Ohjattu työpaja kestää puoli tuntia. Pajan jälkeen on mahdollisuus tutustua tiedekeskukseen vapaasti oman aikataulun mukaan.

Työpajat perheille lauantaina 12.10. ja 9.11.

Lauantaiesitysten yhteydessä perheille suunnatut työpajat alkavat klo 11 ja 14.30, ja siihen voi osallistua kerralla maksimissaan 20 henkilöä.

Karhun elämää -paketin hinta perheille:
Lauantain esitys ja työpaja perheille 10 €/henkilö, sis. teatteriesitys, työpaja ja pääsylippu tiedekeskus Pilkkeeseen.

Karhun elämää -paketin varaukset

Karhun elämää -työpajan ja teatteriesityksen sisältävän yhteispaketin varaukset teatterin myyntipalveluun 26.8. alkaen p. 0400 282 486, s-posti [email protected].

alt="Pilke-logo"