Siirry suoraan sisältöön

Opettajien iltapäivä Pilkkeessä torstaina 15.8.2013 klo 14-18

Kaikki opettajat ja opettajaksi opiskelevat ovat tervetulleita viettämään rentoa iltapäivää Pilkkeessä. Tule ja tuo kollegasi!

Pilke-logo

Ensi syksy on täynnä kiinnostavia oppimisen tapahtumia. Tule ja tuo myös kollegasi tutustumaan Pilkkeen oppimistarjontaan! Tarjolla on pientä purtavaa ja mahdollisuus keskustella kanssamme tiedekeskuksesta ja oppimisesta. Pilkkeessä oppimisen pitää olla hauskaa ja toiminnallista!

Koulujen ja päiväkotien ryhmille tarjoamme maksuttomia työpajoja, joiden teema liittyy aina metsään ja erityisesti sen kestävään käyttöön. Pilkkeessä voi yllättyä ja saada positiivisen kokemuksen metsän merkityksestä. Eri-ikäisille oppijoille on omat hauskat työpajat. Täältä pääset tutustumaan suoraan Pilkkeen oppimistarjontaan. Nettisivuiltamme löytyvät aina ajankohtaiset tiedot tulevista tapahtumista ja työpajoista, varausohjeet ja lisätietoa mm. ulko-oppimisalueestamme Mottimetsästä sekä uudesta leirikoulupaketista.

Työpajojen lisäksi Pilkkeen syksyn oppimistarjontaan kuuluu mm. sieninäyttely 26.8., Play Decide -keskustelupelikampanja lukiolaisille, lasten Kauhumetsä –elokuvakilpailu, ynnä muuta kiinnostavaa. Oletko muuten jo kuullut kuljetustuesta, jota voi hakea Suomen metsäsäätiöltä? Entä olisiko sinulla ehdotuksia tai toiveita tulevaan?

Tervetuloa!

alt="Pilke-logo"