Siirry suoraan sisältöön

Pilke Cáfe - Kukkatila Onnenlehto - Kukka-asetelmat 16.10.2013

Liisa Härkönen esittelee kukkatila Onnenlehdon toimintaa, kauniita kukka-asetelmiaan ja neuvoo, miten voit myös itse aloittaa kukka-asetelmaharrastuksen. Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja kahvitarjoilu!

Pilke-logo

Kukkatila Onnenlehto on yksi harvoista Suomessa toimivista yrityksistä, joka tuottaa itse luonnomukaisten kukkien kasvatuksen, keruun ja tekemisen tuotteeksi saakka. Onnenlehto on erikoistunut luonnonmukaiseen avomaaviljelyyn Juotaksella. Kukkien lisäksi Onnenlehdon viljelyksistä löytyy luomumarjoja ja -vihanneksia.

Liisa Härkönen esittelee tilaisuudessa kauniita kukka-asetelmiaan ja näyttää miten myös sinä itse voit päästä alkuun kukka-asetelmien ja kranssien tekemisessä. Liisa on puuhastellut kukkien parissa harrastuksen merkeissä ensin kolme vuotta, jonka jälkeen hän on siirtynyt kukkatilan yrittäjäksi vuonna 1999.

Aika: Keskiviikkona 16.10. klo 16.30 – 18.00
Paikka: Pilke-talo / Metsähallitus, Ounasjoentie 6

Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja kahvitarjoilu!
Osallistuneille myös maksuton tutustuminen tiedekeskus Pilkkeeseen tilaisuuden päätteeksi.

Pilke Café on tiedekeskuksen järjestämä kaikille avoin ja maksuton tilaisuus, joka pidetään noin kaksi kertaa kuussa keskiviikko iltaisin. Tilaisuuksien aiheet käsittelevät Pilkkeen ja Metsähallituksen teemojen mukaisesti metsiä, luontoa, puita ja kestävää käyttöä. Tilaisuudessa on lyhyt, asiantuntijan pitämä esitys, vapaata keskustelua sekä kahvitarjoilu.

Tervetuloa!

alt="Pilke-logo"