Siirry suoraan sisältöön

Pilke Café - Elämä luontais- ja keräilytaloudessa elävässä lappilaisessa kylässä 1900-luvulla 27.2.2013

Työelämän hyvinvointivalmentaja Eeva Snellman esittelee viime kesänä valmistuneen dokumenttielokuvan ”Leikkiä kosken kanssa” kautta 1900-luvun elämää luontais- ja keräilytaloudessa elävässä lappilaisessa kylässä.

Pilke-logo

Työelämän hyvinvointivalmentaja Eeva Snellman esittelee viime kesänä valmistuneen dokumenttielokuvan "Leikkiä kosken kanssa" kautta 1900-luvun elämää luontais- ja keräilytaloudessa elävässä lappilaisessa kylässä Pilkkeen kahviossa keskiviikkona 27.2. kello 16.30-18.00.

"Leikkiä kosken kanssa" kertoo tukkilaisurheilija Pauli Yliaskan elämästä 1900-luvulla Sodankylän Askassa. Pauli Yliaska on moninkertainen Suomen mestari tukkilaisurheilussa, pitkäaikainen uiton kymppi sekä työnjohtaja ja viimeinen Kemijoen uittoyhdistyksen Kitisen jokipäällikkö.

Ennen elokuvan näyttämistä Eeva kertoo elokuvan syntyyn liittyvistä taustoista.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja kahvitarjoilu!

Pilke Café on kaikille avoin ja maksuton tilaisus, joka järjestetään noin kaksi kertaa kuukaudessa klo 16.30-18.00 välisenä aikana. Tilaisuudessa on lyhyt asiantuntijan pitämä esitys ja vapaata keskustelua. Esityksen ja keskustelujen jälkeen on tilaisuuteen osallistuneille vapaa tutustuminen tiedekeskus Pilkkeen näyttelyyn.

alt="Pilke-logo"