Siirry suoraan sisältöön

Pilke Café - Itikaton suoretki 21.8.2013

Pilke Café palaa kesätauolta keskiviikkona 21. elokuuta! Aiheenamme on tällöin Lapin suot ja niiden ainutlaatuiset kasvit. Aiheesta kertomassa on Metsähallituksen erikoissuunnittelija Päivi Paalamo.

Pilke-logo

Suomen luonnon päivää vietetään 31.8., mutta me otamme jo varaslähdön tutustumalla Lapin soihin! Suoalueilla on suuri merkitys Lapin luonnossa, vaikka vuosikymmenten kuluessa niiden määrä onkin vähentynyt huomattavasti. Jopa karuilta soilta voit löytää ainutlaatuisia ja arvokkaita kasveja.

Metsähallituksen erikoissuunnittelija Päivi Paalamo kertoo erilaisista suotyypeistä sekä niiden arvokkaimmista kasvilajeista Lapissa. Päivi kertoo tilaisuudessa myös aja...nkohtaisesta ympäristöministeriön vastuulla olevasta soidensuojelun täydennysohjelmasta.

Aika: Keskiviikko 21.8.2013 klo 16.30-18.00
Paikka: Pilke-talo / Metsähallitus, Ounasjoentie 6

Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja kahvitarjoilu!
Osallistuneille myös maksuton tutustuminen tiedekeskus Pilkkeeseen tilaisuuden päätteeksi.

Pilke Café on tiedekeskuksen järjestämä kaikille avoin ja maksuton tilaisuus, joka pidetään noin kaksi kertaa kuussa keskiviikko iltaisin. Tilaisuuksien aiheet käsittelevät Pilkkeen ja Metsähallituksen teemojen mukaisesti metsiä, luontoa, puita ja kestävää käyttöä. Tilaisuudessa on lyhyt, asiantuntijan pitämä esitys, vapaata keskustelua sekä kahvitarjoilu.

Tervetuloa!

alt="Pilke-logo"