Siirry suoraan sisältöön

Pilke Café - Kalastusluvat ja -valvonta 29.5.2013

Metsähallituksen erätarkastaja Vesa Ihalempiä ja kalastusasioiden suunnittelija Tapani Partanen muistuttelevat kesän kalastussesongin alkaessa kalastusluvista ja niiden valvonnasta. Tervetuloa esittämään kiperimmätkin kysymyksesi kalastuksen asiantuntijoille kevään viimeiseen Pilke Caféseen!

Pilke-logo

Mitä lupia tarvitsen? Mitä eroa eri lupatyypeillä on? Mistä ja miten lupia voi ostaa? Entä kuka kalastusluvat voi todella tarkistaa? Mitkä ovat kalastusvalvojien oikeudet?

Metsähallituksen erätarkastaja Vesa Ihalempiä ja kalastusasioiden suunnittelija Tapani Partanen muistuttelevat kesän kalastussesongin alkaessa kalastusluvista ja niiden valvonnasta. Tervetuloa mukaan esittämään kiperimmätkin kysymykset kalastusluvista ja -valvonnasta kalastuksen asiantuntijoille!

Aika: Keskiviikkona 29.5. klo 16.30-18.00
Paikka: Pilke-talo / Metsähallitus, Ounasjoentie 6

Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja kahvitarjoilu!
Tilaisuuteen osallistuneille on myös maksuton tutustuminen tiedekeskus Pilkkeeseen tilaisuuden jälkeen!

Tervetuloa mukaan kevään viimeiseen Pilke Caféseen! Pilke Cafét jäävät kesätauolle kesäkuun alusta ja palaavat jälleen elokuun puolen välin tienoilla uudelleen!

Pilke Café on tiedekeskuksen järjestämä kaikille avoin ja maksuton tilaisuus, joka pidetään noin kaksi kertaa kuussa keskiviikko iltaisin. Tilaisuuksien aiheet käsittelevät Pilkkeen ja Metsähallituksen teemojen mukaisesti metsiä, luontoa, puita ja kestävää kehitystä. Tilaisuudessa on lyhyt, asiantuntijan pitämä esitys, vapaata keskustelua sekä kahvitarjoilu. Esityksen ja keskustelujen jälkeen on tilaisuuteen osallistuneille vapaa tutustuminen tiedekeskus Pilkkeen näyttelyyn.

alt="Pilke-logo"