Siirry suoraan sisältöön

Pilke Café - Kauas vastuu kantaa - Metsähallituksessakin

Puuta, vaellusreittejä, norpan pesätarkastuksia, laatutontteja mökistä haaveileville ja paljon paljon muuta: Metsähallituksen yhteiskuntavastuu on monipuolinen juttu! Tule kuulemaan, mitä Metsähallituksen yhteiskuntavastuu käytännössä tarkoittaa.

Pilke-logo

Metsähallitus tuottaa valtion kassaan 330 000 € päivässä käyttämällä luonnonvaroja kestävästi. Samalla hehtaarilla voidaan suojella luontoa, tuottaa kasvavia virkistysarvoja ja kaupan päälle vielä tuottaa puutakin tai muita palveluja. Metsähallituksessa ei tähdätä yhden tavoitteen saavuttamiseen kerrallaan, vaan luonnosta saatavan kokonaishyödyn maksimointiin – yhteiskunnan parhaaksi. Tule kuulemaan, mitä Metsähallituksen yhteiskuntavastuu käytännössä tarkoittaa! Yhteiskuntavastuusta kertovat Metsähallituksen yhteyspäällikkö Kristiina Vuopala ja projektipäällikkö Martta Fredrikson Suomen Metsäsäätiöstä.

Aika: Keskiviikkona 4.6. klo 16.30 – 18.00
Paikka: Pilke-talo / Metsähallitus, Ounasjoentie 6

Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja kahvitarjoilu! Osallistuneille myös maksuton tutustuminen Tiedekeskus Pilkkeeseen tilaisuuden päätteeksi.

Pilke Café on tiedekeskuksen järjestämä kaikille avoin ja maksuton tilaisuus, joka pidetään noin kaksi kertaa kuussa keskiviikko iltaisin. Tilaisuuksien aiheet käsittelevät Pilkkeen ja Metsähallituksen teemojen mukaisesti metsiä, luontoa, puita ja kestävää käyttöä. Tilaisuudessa on lyhyt, asiantuntijan pitämä esitys, vapaata keskustelua sekä kahvitarjoilu.

Tervetuloa!

alt="Pilke-logo"