Siirry suoraan sisältöön

Pilke Café - Koukkukalastus 21.11.2012

Pilke Caféssa tutustutaan keskiviikkona 21. marraskuuta koukkukalastuksen välineiden ja tekniikoiden nikseihin ja saloihin alusta loppuun saakka! Koukkukalastukseen meidät tutustuttaa Metsähallituksen kalastusasiantuntija Tapani Partanen.

Pilke-logo

Pilke Café - Koukkukalastus  

Keskiviikkona 21.11. tutustutaan koukkukalastuksen välineiden ja tekniikoiden nikseihin ja saloihin alusta loppuun saakka! Koukkukalastukseen meidät tutustuttaa Metsähallituksen kalastusasiantuntija Tapani Partanen.

Tapani Partanen kertoo niin talvella kuin myös kesällä harrastettavasta koukkukalastuksesta. Tapani tutustuttaa perusteellisesti isku- ja syöttikoukkujen käyttöön välineiden valinnasta tekniikoihin ja itse koukkujen virittämisestä kokemiseen.

Tilaisuus järjestetään Pilkkeen kahviossa keskiviikkona 21. marraskuuta kello 16.30-18. Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja kahvitarjoilu!

Pilke Café on tiedekeskuksen järjestämä kaikille avoin ja maksuton tilaisuus, joka pidetään noin kaksi kertaa kuussa klo 16.30 - 18.00 välisenä aikana. Tilaisuudessa on lyhyt, asiantuntijan pitämä esitys ja vapaata keskustelua. Esityksen ja keskustelujen jälkeen on tilaisuuteen osallistuneille vapaa tutustuminen Tiedekeskus Pilkkeen näyttelyyn.

Tervetuloa hakemaan käytännöllisiä vinkkejä koukkukalastukseen!

alt="Pilke-logo"