Siirry suoraan sisältöön

Pilke Café - Lapin luonnon antimista - Villiyrtit 24.4.2013

Villiruoka on nyt yksi kuumimmista trendeistä! Kiinnitämme entistä enemmän huomiota siihen, mitä syömme ja sitä kautta superruoka, villiruoka ja villiyrtit ovat herättäneet kiinnostuksemme uudelle tasolle.

Pilke-logo

Villiruoka on nyt yksi kuumimmista trendeistä! Kiinnitämme entistä enemmän huomiota siihen, mitä syömme ja sitä kautta superruoka, villiruoka ja villiyrtit ovat herättäneet kiinnostuksemme uudelle tasolle. Villiyrtit luovatkin huikean lisän perinteisiin ruokiimme niin lisukkeena kuin sellaisenaankin.

Agrologi Seija Niemi kertoo tilaisuudessa yleisimmistä villiyrteistä, niiden keruusta, käsittelystä ja käytöstä ruokana ja ravintona! Seija on kirjoittanut aiheesta selkeän ja mielenkiintoisen oppaan ”Lapin Luonnon Antimista”. Tule mukaan kuulemaan aiheesta ja voit jopa jo aloittaa ensi kesänä omien villiyrttien keräämisen!

Aika: Keskiviikkona 24.4.2013 16.30 – 18.00
Paikka: Pilke-talo / Metsähallitus, Ounasjoentie 6

Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja kahvitarjoilu!

Pilke Café on tiedekeskuksen järjestämä kaikille avoin ja maksuton tilaisuus, joka pidetään noin kaksi kertaa kuussa keskiviikko iltaisin. Tilaisuuksien aiheet käsittelevät Pilkkeen ja Metsähallituksen teemojen mukaisesti metsiä, luontoa, puita ja kestävää kehitystä. Tilaisuudessa on lyhyt, asiantuntijan pitämä esitys, vapaata keskustelua sekä kahvitarjoilu. Esityksen ja keskustelujen jälkeen on tilaisuuteen osallistuneille vapaa tutustuminen tiedekeskus Pilkkeen näyttelyyn.

Tervetuloa kertaamaan vanhaa tietoa sekä oppimaan uutta!

alt="Pilke-logo"