Siirry suoraan sisältöön

Pilke Café - Lupamyynti ja kämppävaraukset Villin Pohjolan jälkeen 9.1.2013

Mistä kalastus- ja metsästyslupia voi ostaa Villin Pohjolan myynnin jälkeen? Entä mitä tapahtuu vuokrakämpille? Vuoden 2013 ensimmäisenä aiheena käsittelemme, mitä tapahtuu Villin Pohjolan loppumisen jälkeen kalastus-, metsästys- ja uraluville sekä vuokrakämpille!

Pilke-logo

Mistä kalastus- ja metsästysluvat voi ostaa? Mistä löydän tietoa luvista? Entä mitä tapahtuu Villin Pohjolan kämpille? Mistä niitä voi sitten vuokrata?

Vuoden 2012 aikana Metsähallitus on ollut monen muutoksen pyörittelemänä. Ihmiset ovat tottuneet ostamaan kalastus- ja metsästysluvat sekä tekemään kämppävuokraukset Villin Pohjolan kautta, nyt tähän tulee kuitenkin muutos!

Villin Pohjolan brändi on syksyllä 2012 myyty Lomarenkaalle, jonne myös kämppien vuokraus siirtyy. Kalastus-, metsästys- ja uraluvat siirtyvät myös uuden sivuston alle, sillä Metsähallitus ottaa käyttöön uuden eräluvat.fi -sivuston vuoden alusta!

Keskiviikkona 9. tammikuuta klo 16.30-18 keskutellaan Pilkkeen kahviossa kalastus- ja metsästyslupien muutoksista ja eräluvat.fi -sivuston käytöstä. Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja kahvitarjoilu!

Pilke Café on tiedekeskuksen järjestämä kaikille avoin ja maksuton tilaisuus, joka pidetään noin kaksi kertaa kuussa klo 16.30 - 18.00 välisenä aikana. Tilaisuudessa on lyhyt, asiantuntijan pitämä esitys ja vapaata keskustelua. Esityksen ja keskustelujen jälkeen on tilaisuuteen osallistuneille vapaa tutustuminen tiedekeskus Pilkkeen näyttelyyn.

Tervetuloa esittämään mieltä arvuuttavia kysymyksiä Metsähallituksen asiantuntijoilta!

alt="Pilke-logo"