Siirry suoraan sisältöön

Pilke Café - Metsä, myytit ja hyvinvointi 6.3.2013

Metsät vaikuttavat terveyteemme myönteisesti, ja jopa useat tutkimukset todistavat metsässä liikkumisen alentavan sykettä, lihasjännitystä ja stressiä huomattavasti enemmän kuin kaupungissa liikkuminen.

Pilke-logo

Metsät vaikuttavat terveyteemme myönteisesti, ja jopa useat tutkimukset todistavat metsässä liikkumisen alentavan sykettä, lihasjännitystä ja stressiä huomattavasti enemmän kuin kaupungissa liikkuminen. Myös myönteiset tunnetilat voimistuvat ja keskittymis- ja suorituskyvyt paranevat metsässä tehokkaammin!

Metsän vaikutus hyvinvointiin on herättänyt viime aikoina paljon keskustelua. Työelämän hyvinvointivalmentaja Eeva Snellman jatkaa edelliskertaisesta Pilke Cafésta aiheella Metsä, myytit ja hyvinvointi. Eeva kertoo kuinka metsät, hyvinvointi ja myytit liittyvät toisiinsa. Eeva kertoo myös omasta metsäsuhteestaan sekä näkemyksistään.

Aika: Keskiviikko 6.3. klo 16.30 – 18.00
Paikka: Pilke-talo / Metsähallitus, Ounasjoentie 6

Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja kahvitarjoilu!

Tilaisuudessa on lyhyt, asiantuntijan pitämä esitys, kahvitarjoilu ja vapaata keskustelua. Esityksen ja keskustelujen jälkeen on tilaisuuteen osallistuneille vapaa tutustuminen tiedekeskus Pilkkeen näyttelyyn.

Pilke Café on tiedekeskuksen järjestämä kaikille avoin ja maksuton tilaisuus, joka pidetään noin kaksi kertaa kuussa klo 16.30 - 18.00 välisenä aikana. Tilaisuudessa on lyhyt, asiantuntijan pitämä esitys ja vapaata keskustelua. Esityksen ja keskustelujen jälkeen on tilaisuuteen osallistuneille vapaa tutustuminen tiedekeskus Pilkkeen näyttelyyn.

Tervetuloa!

alt="Pilke-logo"