Siirry suoraan sisältöön

Pilke Cafe - Arman ja biotalous – unelma paremmasta maailmasta

Seikkailija Arman Alizad on nähnyt maailmasta myös sen puolen, jossa ihmiset elävät keskellä jokapäiväistä taistelua. Hän on vaatturimestari, mediapersoona ja heikompien puolestapuhuja, joka tuo maailman epäkohtia ihmisten tietoisuuteen televisiosarjojen ja sosiaalisen median kautta.

Pilke-logo

Biotalous ja raaka-aineiden kierrätys ovat lähellä Armanin sydäntä. Paljon nähnyt ja kokenut maailmanmatkaaja löytää aina kertomuksiinsa toivoa paremmasta maailmasta. Hän tietää - oman elämänsäkin kautta - että unelmat voivat toteutua. Tule kuulemaan ja keskustelemaan, kuinka ympäristön tila, ihmisten tasa-arvo ja lasten, etenkin tyttöjen, koulutus kietoutuvat yhteen. Kuinka metsien kestävä käyttö liittyy kaikkeen tähän?

Tilaisuus on osa ensimmäistä Nuorten tulevaisuuden vaikuttajien foorumia, joka järjestetään yhteistyössä Suomen Metsäyhdistyksen kanssa.

Aika: Torstaina 4.6. klo 10.00 – 11.00
Paikka: Pilke-talo / Metsähallitus, Ounasjoentie 6

Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja kahvitarjoilu!

Pilke Cafe on tiedekeskuksen järjestämä kaikille avoin ja maksuton tilaisuus, joka järjestetään noin kaksi kertaa kuukaudessa keskiviikkoiltaisin. Tilaisuuksien aiheet käsittelevät Pilkkeen ja Metsähallituksen teemojen mukaisesti metsiä, luontoa ja kestävää käyttöä. Tilaisuudessa on lyhyt, asiantuntijan pitämä esitys, vapaata keskustelua sekä kahvitarjoilu.

Tervetuloa!