Siirry suoraan sisältöön

Sahanperän Savotta

Koko perheen metsätapahtuma Sahanperän Savotta järjestetään Rovaniemellä Pilkkeen ja Arktikumin ympäristössä 10.9.2017 klo 10-17. Jo viidettä kertaa järjestettävä metsätapahtuma huipentaa Rovaniemi-viikon. Sahanperän Savotta on yksi Suomi100 –juhlavuoden tapahtumista. Tarkastelemme metsää ja metsäteollisuutta katsoen 100 vuotta taakse menneeseen ja 100 vuotta eteenpäin tulevaan. Juhlavuoden kunniaksi teema on #YHDESSÄ.

Sahanperän Savotta-logo

Tulehan sieki kokemaan Metsä kaikilla aisteilla!

 Ohjelmassa on mukana vanhoja suosikkeja ja uusia yllätyksiä.

Savottaraati pohtii Suomen metsien tulevaisuutta vuonna 2117 ja Tulevaisuuden kuusi istutetaan juhlallisin menoin. Kulttuuriohjelma puolestaan vie menneille metsätyömaille, kojuissa voi tutustua metsäisiin tuotteisiin ja metsän käytön moniin muotoihin. Pääset tutustumaan metsäkoneisiin ja metsäalan ammattilaisiin. Savotan Sankarit-hyväntekeväisyyskisassa joukkueet kilpailevat palkinnon valitsemalleen hyväntekeväisyyskohteelle. Tänä vuonna myös perheen nuorelle väelle on oma kilpailunsa.

 Sahanperän Savotta on Metsähallituksen, Arktikumin, Stora Enson, Ponssen, Suomen metsäkeskuksen, Lapin ammattikorkeakoulun, Lapin ammattiopiston, Lapin Metsäpalveluiden, Suomen 4H:n, Lapin maakuntamuseon ja Arktisen keskuksen yhteistyössä järjestämä vuosittainen tapahtuma.

Tapahtuman aikana Pilkkeen ja Arktikumin näyttelyihin on vapaa pääsy.

Lisätietoa tapahtuman kotisivuilla: sahanperansavotta.webnode.fi

www.facebook.com/sahanperansavotta

www.instagram.com/sahanperansavotta

#sahanperansavotta #rovaniemiviikko #suomi100 #lapinsuomi100 #yhdessä

#Yhdessä tekemään Sahanperän SavottaaTule näytteilleasettajaksi! 

Tervetuloa!

 SS flyer face

 SS flyer face2