Julkaistu 15.12.2023

Pilkkeen joulu

Joulutunnelmaan haetaan uudenlaista potkua tiedekeskuksessa järjestettävässä Joulukonsertissa keskiviikkona 20.12.2023. Avantgarde musical postcards from Santa Claus -joulukonsertti järjestetään yhteistyössä Rovaniemen kaupungin ja Rasa Collectiven kanssa. Konserttiin on vapaa pääsy.

Tiedekeskus Pilkkeen jouluisessa peilikoriste -makerspacessa tehdään metsätähti-teemalla koristeita. Makerspace sisältyy Tiedekeskus Pilkkeen lippuihin.

Pilke Shopista löydät ihanat ja tyylikkäät lahjat niin lapsille, retkeilijöille, herkkusuille, asusteista ilahtuville tai käytännöllisistä arkituotteista pitäville. Meiltä löydät myös herkut joulun ja uuden vuoden juhlintaan. Valikoimassamme on muun muassa marjaisia kuohujuomia, lappilaisia hilloja juustolautaselle ja suussa sulavia hunajia maustamaan leivonnaisia tai lämpimiä juomia.

Jouluaattoa lukuunottamatta Tiedekeskus Pilke ja Pilke Shop ovat avoinna päivittäin joulun ja uudenvuoden aikaan. Jouluaattona rauhoitumme joulun viettoon. Joulupäivänä ja Tapaninpäivänä olemme jo avoinna klo 10-16.

Ihanaa joulun aikaa toivoo Pilke-tiimi!