01.12.2017  – 31.12.2017

Culture is cool – jouluista kulttuuritarjontaa Lordin aukiolla

Pilke-logo

Arktikum, Kulttuuritalo Korundi ja Tiedekeskus Pilke kutsuvat perheet kylään tänä jouluna koko perheen kulttuuripassilla. Koko perheen Kulttuuripassilla pääsee kokemaan Rovaniemen kiinnostavimmat kohteet yhdellä lipulla. Pääset tutustumaan Lapin historiaan ja arktisen alueen tutkimukseen Arktikumissa, pohjoiseen nykytaiteeseen Kulttuuritalo Korundissa sekä pohjoisten metsien moniin merkityksiin ja biotalouteen Tiedekeskus Pilkkeessä.

Kulttuuripassi koko perheelle 50,00€ (2 aik. + kaikki saman perheen lapset).
Tarjous voimassa 1.12–31.12.2017 ja myynnissä ainoastaan Culture is Cool-myyntikojussa.

Joulutarina antaa katsojalleen säkkikaupalla kokemuksia. Näytelmä sisältää teatteria, tanssia ja musiikkia sekä paljastaa joulun jännittävimpiä salaisuuksia. Aivan ensi alkuun esitys liikuttaa. Pieni Nikolas jää orvoksi, joutuu jättämään kotikylänsä ja matkaa ankaran puuseppä-Iisakin oppiin Korvatunturille. Onnea alkaa kuitenkin pilkahdella Nikolaksen kasvaessa aikuiseksi ja valmistaessa jouluaatoiksi lahjoja kaikille lapsille. Käy mukaan tarinaan.

Joulutarina on Rovaniemen Teatterin ja Tanssiteatteri Rimpparemmin yhteistuotanto. Musiikkinäytelmä pohjautuu Marko Leinon romaaniin ja Juha Wuolijoen elokuvaan Joulutarina, jonka on tuottanut Snapper Films Oy ja käsikirjoittanut Marko Leino.

Liput aikuisille 30 € ja lapsille 20 €
Perhelippu: viidelle 110 € / neljälle 90 € / kolmelle 70 € (enintään kaksi aikuista)

Lordin aukiolla nähdään!