22.02.2021  – 14.03.2021

Hiihtolomille PUUhatauko tai hengähdyshetki

Pilke-logo

Hiihtolomille, sen kaiken ulkoilun sekaan, tarvitaan tekemistä myös sisätiloissa. Tiedekeskus Pilkkeessä on PUUhaa koko perheelle. Näe metsä puilta ja anna aikaa uusille näkökulmille!

Tiedekeskus Pilkkeen näyttely kertoo pohjoisen metsien kestävästä käytöstä, biotaloudesta ja metsien merkityksestä meille kaikille. Pidä tauko matkan varrella, matkalla ylös tai takaisin etelään ja virkisty uuden tiedon ja tekemisen äärellä. Tiedekeskus on hiihtolomien ajan avoinna joka päivä.

Lomien kunniaksi tarjoamme Tiedekeskus Pilkkeeseen perhelipun puoleen hintaan. Tarjous on voimassa 22.-14.3. (vkot 8-10). Perhelippu sisältää joko 2 aikuista + 2 lasta TAI yhden aikuisen ja 3 lasta. Alle 7-vuotiaat pääsevät normaalisti meille ilmaiseksi.

Kulttuuripassi on yhteislippu kolmeen kulttuurikohteeseen Rovaniemellä – Pilkkeeseen, vieressä sijaitsevaan Arktikumiin ja taidemuseo Korundiin. Hiihtolomien ajan Kulttuuripassin aikuisten lipusta saat -10% alennuksen. Kulttuurikohteiden myymälöistä lisäksi Kulttuuripassin haltijoille -10% alennus koko tuotevalikoiman normaalihintaisista tuotteista.

Tiedekeskuksen turvallisuutta varmistetaan asiakasmäärien rajaamisen, turvaetäisyyksien, tehostetun siivouksen ja hygieniaohjeistuksen kautta. Suositusten mukaisesti yleisölle avoimiin tiloihin, eli aula-, kahvio-, ja näyttelytiloihimme päästämme vain 20 henkeä kerrallaan. Seuraamme viranomaisten ohjeistuksia koronavirustilanteesta, minkä takia aukioloaikamme ja muut vierailua koskevat ohjeet saattavat muuttua. Ajankohtaisimman tiedon löydät täältä verkkosivuiltamme.

Nettisivu tapahtumakalenteri ale Nettisivu tapahtumakalenteri kulttuuripassi2