02.04.2020 17:00  – 02.04.2020 18:00

Kausitöitä Metsässä

Pilke-logo

Tapahtuma siirtyy, sillä tiedekeskus Pilke on suljettu toistaiseksi. Metsähallitus noudattaa viranomaisten ohjeita ja varovaisuusperiaatetta koronaviruksen vuoksi.

Pilke-Caféssa Metsähallituksen metsänhoitopäällikkö Olli Lipponen kertoo, miten voit päästä mukaan Metsähallituksen tarjoamiin kausitöihin. Tilaisuus sopii metsäpalvelu- ja maaseutuyrittäjille, metsäalan opiskelijoille, Lapin safari- ja talvikausityöntekijöille sekä muille metsäalasta kiinnostuneille.

Tapahtuma on maksuton eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. Kahvitarjoilu!

Lisätietoja tapahtumasta antaa Metsähallituksen tiedottaja Aino Ilkka: aino.ilkka@metsa.fi, 0405298732

Pilke-Cafe järjestetään yhteistyössä Arktinen älykäs metsäverkosto -hankkeen kanssa. Metsäkeskuksen hallinnoimassa metsäalan verkostoitumista edistävässä hankkeessa mukana ovat Metsähallitus, LUKE, Suomen 4H-liitto, MTK ja Lapin AMK.

Pilke Cafe on Tiedekeskus Pilkkeen järjestämä kaikille avoin ja maksuton tilaisuus. Tilaisuuksien aiheet käsittelevät Pilkkeen ja Metsähallituksen teemojen mukaisesti luontoa, metsiä, kestävää käyttöä ja biotaloutta. Tilaisuudessa on lyhyt, asiantuntijan pitämä esitys, vapaata keskustelua sekä kahvitarjoilu.

Pilke Cafe mainos, Kausitöitä metsässä