13.04.2016 16:30  – 13.04.2016 18:00

PERUTTU: Pilke Cafe – Davvi – luonnonkosmetiikkaa Lapista

Pilke-logo

TILAISUUS ON PERUTTU SAIRASTUMISEN VUOKSI!

Joudumme valitettavasti perumaan tilaisuuden sairastapauksen vuoksi. Korvaava tilaisuus järjestään ensi viikon keskiviikkona 20.4. klo 16.30 alkaen. Lisää tilaisuudesta lähiaikoina Pilkkeen tapahtumakalenterissa!

Lapin puhdas luonto, yötön yö ja vaativat kasvuolosuhteet tekevät sen puista, kasveista ja marjoista parempia raaka-aineita käytettäväksi kosmetiikassa kuin etelämpänä kasvaneet lajit. Tutkimusten mukaan Napapiirin pohjoispuolella kasveihin muodostuu luonnostaan enemmän antioksidantteja ja suojaavia aineita.

Davvi luonnonkosmetiikkaa

Forest of Laplandin kosmetologi Jenna Karjalainen esittelee Davvi-sarjan tuotteita ja niiden vaikutuksia suomalaiselle iholle.

Pilke Shopissa kaikki Davvi-tuotteet tilaisuuden ajan erikoistarjouksella -20 %.

Aika: Keskiviikkona 13.4. klo 16.30 – 18.00
Paikka: Pilke-talo / Metsähallitus, Ounasjoentie 6

Vapaa pääsy ja kahvitarjoilu!

Pilke Cafe on Tiedekeskus Pilkkeen järjestämä kaikille avoin ja maksuton tilaisuus, joka järjestetään noin kaksi kertaa kuukaudessa keskiviikkoiltaisin. Tilaisuuksien aiheet käsittelevät Pilkkeen ja Metsähallituksen teemojen mukaisesti metsiä, luontoa ja kestävää käyttöä. Tilaisuudessa on lyhyt, asiantuntijan pitämä esitys, vapaata keskustelua sekä kahvitarjoilu.