07.05.2020 17:00  – 07.05.2020 18:00

PERUTTU: RallaGroup: Pohjoisen lauluja – Kaikuja Kittilästä -ohjelmallinen yhteislaulutilaisuus

Pilke-logo

Tapahtuma siirtyy, sillä tiedekeskus Pilke on suljettu toistaiseksi. Metsähallitus noudattaa viranomaisten ohjeita ja varovaisuusperiaatetta koronaviruksen vuoksi.

Tapahtuma siirtyy, sillä tiedekeskus Pilke on suljettu toistaiseksi. Metsähallitus noudattaa viranomaisten ohjeita ja varovaisuusperiaatetta koronaviruksen vuoksi.

Aika: Torstai 7.5.2020 klo 17:00-18:00

Paikka: Pilke-talo, Ounasjoentie 6

RallaGroup-yhtyeen Pohjoisen lauluja – Kaikuja Kittilästä -konsertti tuo kuultavaksi ”huurretta tuikkivan tunturituulen”, ”kevään valkohankien hohteen” sekä ”leudot ja lämpimät Lapin yöt”. Pohjoisen lauluissa soivat luonnon lisäksi Lapin ihmisten tunnot ja eletty elämä. Äänimaailma kuljettaa tunnelmasta toiseen moniäänisen laulun ja erilaisten soitinten myötä. Konsertissa myös yleisö pääsee ääneen pohjoisesta kertovien tuttujen laulujen matkassa.

RallaGroup on kittiläläinen kokoonpano, jolla on pehmeä ja soiva soundi sekä oma tyyli sovittaa ja tulkita kappaleita. Yhtyeeseen kuuluvat Elina Alatörmänen, Sarianna Kivilahti ja Elina Koivuniemi.

Vapaa pääsy ja kahvitarjoilu. Tervetuloa!

Pilke Cafe on Tiedekeskus Pilkkeen järjestämä kaikille avoin ja maksuton tilaisuus. Tilaisuuksien aiheet käsittelevät Pilkkeen ja Metsähallituksen teemojen mukaisesti luontoa, metsiä, kestävää käyttöä ja biotaloutta. Tilaisuudessa on lyhyt, asiantuntijan pitämä esitys, vapaata keskustelua sekä kahvitarjoilu.

PilkeCafe ja Rallagroup mainos, kuvassa Elina Alatörmänen, Sarianna Kivilahti, Elina Koivuniemi