09.06.2018 13:00  – 09.06.2018 16:00

Pilke Cafe ja työpaja – Pakurin- ja sientenviljelyllä lisätuloja metsänomistajille

Pilke-logo

Toivoisitko omassa koivikossasi kasvavan arvokasta ja terveysvaikutteista pakurikääpää? Tule kuuntelemaan, miten se on mahdollista! Pakurin- ja sientenviljelyllä voit saada huonolaatuisesta koivikosta parhaan mahdollisen taloudellisen hyödyn.

Metsätalousinsinööri ja permakulttuurisuunnittelija Christian Lankinen Nordic Fungista kertoo Pilke Cafessa klo 13-14, kuinka lääke- ja ruokasieniä kasvatetaan ja istutetaan puuhun. Nordic Fungi on luonnonmukaiseen sienten viljelyyn erikoistunut yritys, joka tarjoaa neuvoja, ymppejä sekä oheistarvikkeita. Vapaa pääsy ja kahvitarjoilu.

Luennon jälkeen klo 14-16 Christian järjestää Pilkkeen pihalla työpajan, missä ympätään pölkkyjä. Mukaan mahtuu 30 osallistujaa. Ilmoittaudu työpajaan osoitteeseen pilke@metsa.fi. Mikäli haluat seurata sienten kasvua ja ostaa mukaasi työpajassa ympätyn pölkyn, hinta 20 € käteismaksulla.

Aika: Lauantaina 9.6.2018, luento klo 13 – 14 ja työpaja klo 14 – 16

Paikka: Pilke-talo / Ounasjoentie 6, Rovaniemi

Tervetuloa!

Pilke Cafe on Tiedekeskus Pilkkeen järjestämä kaikille avoin ja maksuton tilaisuus. Tilaisuuksien aiheet käsittelevät Pilkkeen ja Metsähallituksen teemojen mukaisesti luontoa, metsiä, kestävää käyttöä ja biotaloutta. Tilaisuudessa on lyhyt, asiantuntijan pitämä esitys, vapaata keskustelua sekä kahvitarjoilu.

Pakurikaapa istutettu koivun runkoon