25.10.2018 17:00  – 25.10.2018 19:30

Pilke Cafe – Luontoelokuvailta ja luontokävely

Pilke-logo

Pilke Cafessa esitetään palkitun intialaisen dokumenttielokuvien tekijän ja Healing Forest -yhteisön perustajan Nitin Dasin huikea India’s Healing Forests -filmi. Elokuvan jälkeen teemme pienen kävelyretken lähiluontoon. Vapaa pääsy ja kahvitarjoilu! Tervetuloa!

Aika: Torstaina 25.10.2018 klo 17.00 – 19.30

Paikka: Pilke-talo / Ounasjoentie 6, Rovaniemi

Klo 17.00 – 18.15 Luontoelokuva: India’s Healing Forests

Indias healing forests-elokuvan mainos

Dokumenttielokuva on taianomainen matka läpi Intian metsien ja ihmisen eri elämänvaiheiden. Metsän kyky parantaa, lohduttaa, rohkaista, inspiroida ja rauhoittaa tulee esiin erilaisten ihmisten ja yhteisöjen kautta. Visuaalisesti kaunis ja runollinen dokumenttielokuva kutsuu palaamaan luontoyhteyteen. Elokuva on englanniksi. Lisätietoa: healingforest.org/india/

Klo 18.20 – 19.30 Luontokävely: Luonto voiman ja luovuuden lähteenä

Kävelemme Arktikumin rannassa kuulostellen ja ihmetellen lähiluonnon elämää lokakuun illassa. Teemme muutamia voimauttavia ja luovuutta herätteleviä harjoituksia. Luontokävelyn ohjaa metsämieliohjaaja Maria Nurmela.

Pilke Cafe on Tiedekeskus Pilkkeen järjestämä kaikille avoin ja maksuton tilaisuus. Tilaisuuksien aiheet käsittelevät Pilkkeen ja Metsähallituksen teemojen mukaisesti luontoa, metsiä, kestävää käyttöä ja biotaloutta. Tilaisuudessa on lyhyt, asiantuntijan pitämä esitys, vapaata keskustelua sekä kahvitarjoilu.