22.03.2016  – 28.03.2016

Pilke360-kiertue Tietomaassa

Pilke-logo

Metsäpeliluola kiertää läpi kaikki Suomen maakunnat vuosina 2016–2017. Kiertueen ensimmäinen kohde on saamelaismuseo ja luontokeskus Siida Inarissa. Siidan jälkeen peliluola matkustaa Ouluun, josta sen löytää Tietomaan aulasta. Koululaisten työpajojen aikaan (ti-to noin klo 10-15) Metsäpeliluola on suljettu muilta kävijöiltä. Peliluolaan tutustuminen on maksutonta ja se on avoinna Tietomaan aukioloaikojen puitteissa.

Metsapeliluola

Koululaisryhmien työpajoissa etsitään hauskojen pelien avulla biotalouteen pohjautuvia kestäviä elämäntapoja. Ikätason mukaan työpajassa keskitytään metsään omassa arjessa, metsäinnovaatioihin tai metsäbiotalouteen.

Muista myös Pilke Cafe360° – Tutkijat biotalouden mahdollistajina -luentotilaisuus keskiviikkona 23.3. klo 18-19.30 Tietomaan auditoriossa.

Metsäpeliluolan kiertue on osa Pilke360°-hanketta, jolla edistetään metsäsektorin, biotaloustoimijoiden ja tulevaisuuden biotalouden osaajien verkottumista ja metsällisten oppimisympäristöjen hyödyntämistä. Hanketta ovat rahoittaneet Suomen metsäsäätiö ja Metsämiesten säätiö. Hankkeen toteuttaa Rovaniemellä sijaitseva Metsähallituksen Tiedekeskus Pilke.