17.06.2020 09:00  – 17.06.2020 18:00

Tiedekeskus Pilkkeen 9-vuotissynttärit

Pilke-logo

Tämä on ollut poikkeuksellinen kevät ja kesä jatkuu varotoimenpitein, mutta se ei estä meitä juhlimasta! Päätimme vain tällä kertaa järjestää hieman erilaiset, koronaturvalliset synttärit kaikelle kansalle.

Kansainvälisen kasvinterveysvuoden ja Hyönteishotellit2020 sekä Pelasta pörriäinen -kampanjoiden hengessä tarjoamme kaupunkilaisille mahdollisuuden osallistua pölyttäjien ja pörriäisten elinolosuhteiden parantamiseen.

Synttäreiden kunniaksi järjestämme hyönteishotelliarvonnan , sekä sosiaalisessa mediassa, että paikan päällä piipahtaville. Hyönteishotellit on tehty kotimaisesta koivusta. Arvontaan voi osallistua 17.-21.6. välisenä aikana ja arvonta suoritetaan osallistuneiden kesken. Osallistu arvontaan täällä! Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkinto tulee noutaa Pilkkeen infosta.

Synttärilahjana tarjoamme mahdollisuuden istuttaa pölyttäjäystävällisiä kukkasia omaan kukkapenkkiin. Seppo pelin aarrekartan avulla voit etsiä kukkien siemeniä sisältäviä maatuvia istutuskuppeja piiloista Pilkkeen ympäristöstä. Kuppeja piilotetaan 100 kappaletta. Siemenistä löytyy muun muassa tuoksupielusta, kesäpäivänhattua ja silkkikukkia. Aarrekartan saat avaamalla helpon pelin Sepossa. Sinne pääset suoraan tästä: https://play.seppo.io/?l=fi. Kirjaudu peliin tunnusella 6F6AA9 ja anna itsellesi pelinimi. Jatka eteenpäin ohjeiden mukaan. Pelissä on kaksi tasoa ja eteneminen helppoa. Peli oli pelattavissa syntymäpäivänä klo 9-18.

Pilkkeessä on jaossa myös Metsien Suomi -kampanjaan liittyviä siemenkiekkoja jotka sisältävät männynsiemeniä. Tule hakemaan omasi ja istuta puu vaikka omalle pihallesi!

Koko synttäriviikon ma 15.6. – su 21.6. tarjoamme lisäksi Pilke Shopista normaalihintaisista tuotteista -20% alennuksen.