Tutustu työelämään Metsähallituksessa

Tiedekeskus Pilkkeessä pilotoidaan Metsähallituksen TET-mallia, jossa nuoret tutustuvat työelämään sekä Metsähallituksen monipuolisiin tehtäviin digitaalisen pelin avulla.

TET – Työelämään tutustuminen

Metsähallituksessa on hyvin laaja kirjo erilaisia työtehtäviä. Pilke-talossa Rovaniemellä on kaikkien Metsähallituksen vastuualueiden ammattilaisia, jotka tekevät työkseen esimerkiksi metsätaloutta, luontopalveluita, eräpalveluita, kiinteistökehitystä, viestintää ja taloushallintoa. Tet-jaksolla Pilkkeessä pääsee tutustumaan Metsähallitukseen monipuolisesti ja lisäksi voi syventyä tarkemmin sellaisiin tehtäviin, jotka itseä kiinnostavat. Tetissä voi päästä mukaan vaikkapa tapahtumajärjestelyihin tai somesisältöjen tuottamiseen!

Tet-paikkoja voidaan tarjota hyvin vaihtelevasti riippuen tilanteesta ja ajankohtaisista työtehtävistä. Haluamme aina varmistaa, että nuorelle on tarjolla mielekästä tekemistä ja ohjaamiseen on riittävästi aikaa!

Tutustu työelämään Metsähallituksessa. Piirroskuvia mereltä ja metsästä.

Jos haluat Pilkkeeseen Metsähallituksen TET-jaksolle, ota yhteyttä Pilke Infoon. Kerro viestissä vähän itsestäsi, miksi haluaisit tutustumaan työelämään Metsähallituksessa ja millaiset työt sinua kiinnostavat. Muista kertoa myös harjoittelujakson ajankohta ja yhteystietosi. Olemme sinuun yhteydessä ja mahdollisesti sovimme haastattelusta. Jos TET-jakso toteutuu, tarkemmista yksityiskohdista sovitaan nimetyn ohjaajan kanssa.

Työharjoittelu ja opintojen lopputyö

Otamme mahdollisuuksien mukaan toisen ja kolmannen asteen opiskelijoita harjoitteluun. Tiedekeskus Pilkkeen harjoittelupaikoista voit kysyä Pilke Infosta. Muut Metsähallituksen harjoittelu- ja työpaikat löydät Metsähallituksen sähköisestä rekrytointijärjestelmästä, josta löytyvät kaikki avoimet työpaikkamme.

Olisiko sinulla jokin opintojesi lopputyön aihe, jonka parissa haluaisit tehdä yhteistyötä kanssamme? Ota yhteyttä Pilke Infoon ja suunnitellaan yhteistyötä!